Nevikia Zmodeler
oconn3r
Jaunėlis
**

Posts: 4
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Money: 507.8€
Post: #1
10-24-2016 14:36 PM

Sveiki,

Šiandien parsisiunčiau Zmodeler, bet nepasijungia meta štai tokią klaidą:
İmage

kas gali būt?
Quote
ernestas
Narys
***

Posts: 186
Joined: Sep 2015
Reputation: 10
Money: 179.23€
Post: #2
10-24-2016 15:38 PM

vcredist irasyk.

İmage
Quote
oconn3r
Jaunėlis
**

Posts: 4
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Money: 507.8€
Post: #3
10-24-2016 15:59 PM

(10-24-2016 15:38 PM)ernestas Wrote:  vcredist irasyk.

Šito negaliu rašytis, nes pas mane 64 bit'ai, o čia 32
Quote
Syncro
Narys
***

Posts: 121
Joined: Apr 2014
Reputation: 1
Money: 62.97€
Post: #4
10-24-2016 17:31 PM

Rašyk ir viskas, pačiam tas pats buvo šiandien ir taip pas mane x64

İmage
Quote


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)